2009. augusztus 22., szombat

Pálmazsír, a fogyókúrások, egészségesen étkezők és vegák álma

Pálmazsír
100% növényi zsír
Főzéshez, sütéshez, pároláshoz

A garantáltan keményítetlen, 100%-ban tiszta növényi zsiradékot az olajpálma gyümölcséből nyerik. Kiválóan alkalmas pároláshoz, illetve burgonya és egyéb zöldségféle, vagy akár fánk, bundáskenyér, rántott zöldségek és húsok, sült húsok illetve sütéséhez, grillezéséhez. A zsiradék forróállapotban azonnal körülöleli a benne sütött ételt és így megőrzi a bennük rejlő ízeket.
A GEFRO növényi zsír rendkívül hőálló, jól emészthető, koleszterin- és tartósító-szermentes.
Használata az egészséges táplálkozás elengedhetetlen feltétele. Hűtést nem igényel. Nagyon gazdaságos. Magas hőállósága miatt többször is felhasználható ( 220 0C).
Átlagos tápérték 100 ml esetén:
Energiatartalom:
900 kcal
E-vitamin:
10 g
Zsírtartalom:
100,0 g
Ebből telítetlen
50,0 g
Egyszeresen telített:
38,0 g
12,0 g
Jó étvágyat kívánok!
Triznyai József
GEFRO vezető képviselő

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése