2010. július 24., szombat

Cseréld le a mikrohullámú sütődet! Új akció! Mindösszesen 18.900,- Ft-ért kapható a turbó légkeveréses sütőedény!

A Bielmeier légkeveréses sütőedény, infra-kemence beszerezhető a Bio-Életmód Tanácsadó Irodában. November 30-ig akciós vételáron juthatsz hozzá az egészséges multi-edényhez! MOST MINDÖSSZESEN 18.900,- Ft-ba kerül!
A mikrohullámú sütőben való melegítésről, sütésről-főzésről megoszlanak a vélemények. Vannak, akik nem mondanának le róla semmi pénzért, és vannak, akik a tudatos-egészséges táplálkozás jegyében alternatív megoldásokat keresnek. A lényeg, hogy a váltás során a gyorsaság, praktikum és pénztárca mellett az ételek egészséges sütési-főzési módja is megmaradjon. Sokáig keresgéltünk mi is megoldást, miután megváltunk a mikrohullámú sütőnktől. Néhány hete, egy kedves vendégünk ajánlására megtaláltuk az ideális váltást! A Bielmeier német cég magyarországi képviselete által néhány hete a piacra került turbó légkeveréses sütőedény kiválóan vizsgázott az alábbi területeken:
- ételmelegítés: mondhatjuk, hogy még finomabb lett az étel az újramelegítés következtében, mivel kissé "újrasütötte" a készülék a finomságot, felfrissítette, mintha most készült volna el. A sok melegítési gondot okozó tésztaféléknél és rizsköretnél is kiváló! A Bielmeier turbó légkeveréses sütőedény előnyei:
- egyharmad idő alatt elkészül az ebéd vagy a vacsora!
- nagyon kevés zsiradékkal lehet benne sütni, ezért egészséges
- kíméletes, természetes módon, a forró levegő felhasználásával készülnek benne az ételek
- fagyasztás utáni kiolvasztás: kiváló! gyors, kellemetlen illatoktól mentes, egyenletes kiolvasztást produkált a készülék
- zöldségek párolása, sütése: kiváló! finom, zamatos, gyors, egészséges!
- húsok sütése, grillezése: kiváló! minden típusú hús elkészítésében gyors és ízletes megoldást találtunk
- sütemények, kenyérféleségek, muffin-sütés: nagyon kényelmes volt a sütemények készítésénél a gyorsaság, továbbá az, hogy az asztalon tárolt sütőedényben láttuk, mikor készül el a kényes sütési idejű sütemény is, és az idő-beállításnak köszönhetően semmiképpen sem égethetjük el a finomságokat
- ár-érték arány: kiváló! ráadásul november 30-ig akciósan, mindösszesen bruttó 18.900,- Ft-ért lehet hozzájutni a Bielmeier turbó légkeveréses sütőedényhez, melyhez két év teljes körű garanciát is biztosít a forgalmazó cég
- kevesebb energiát fogyaszt, mint más típusú, vagy hagyományos sütési-főzési módszerek
- idő-tényező: kiváló! szó szerint 20-30 perc alatt komplett ebédet vagy vacsorát lehet "összeütni" a turbó edény segítségével, mivel gyors, és három szinten lehet benne elhelyezni az ételeket. Egy időben sül meg a hús, a köret és a zöldség is!
- további előnyök: nincs kellemetlen illat. Nincs leégett étel. Könnyen tisztítható, ugyanis van öntisztító funkciója. Kiváló tartozékokkal van ellátva, alapárban benne vannak olyan kiegészítők, amelyekkel tökéletesen biztosított a folyamat. Látom, hol tart a sütési folyamat. Nem tudom leégetni az ételt, nem tudom bent felejteni a sütőben. Könnyen kezelhető, nem kell különösebb technikai tudás hozzá. Könnyen elkészíthető ételeket tudunk általa készíteni, abszolút kezdő szakácsok is brillírozhatnak az infra kemencével.
Milyen ételeket lehet elkészíteni a Bielmeier turbó légkeveréses sütőedényben?
- natúr és pácolt húsokat, zsiradék nélkül, vagy nagyon kevés zsiradékkal
- rántott húsokat és zöldségeket
- fagyasztott gyorsételeket
- grillcsirkét
- sült krumplit
- párolt és sült zöldséget
- grillezet ételeket
- pizzát
- gyümölcsételeket
- aszalt gyümölcsöket
- süteményeket, muffint, piskóta-féleségeket, kenyér-féleségeket

Jó étvágyat, jó egészséget kívánok!

Triznyai József
Bio-Életmód Program vezető képviselő
http://www.bioeletmod.info/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése