2009. október 21., szerda

Vasárnapi leves vegetáriánusoknak

Egy ínycsiklandó levesrecept, a vegetáriánusok ízes álma: Vasárnapi zöldségleves Gefro módra
Finom zöldségeket, frisset és mirelitet is, kevés sáfrányos szeklice olajon megpárolunk. Zöldborsót, sárgarépát, fehér répát, karfiolt, brokkolit, krumplit teszünk az olajra, megszórjuk Gefro erőleves-porral, és lefedve 10-15 percig pároljuk. Ezt követően felöntjük tiszta vízzel, újra ízesítjük Gefro erőleves-porral (adagonként kb. fél evőkanálnyival) beledobunk egy zöldpaprikát, egy paradicsomot (mindkettőt megszurkáljuk egy kicsit késsel, hogy az ízek jobban kifőjjenek belőle), egy csokor zeller-zöldet és egy csokor petrezselyem-zöldet teszünk hozzá, és kb. 20-25 perc alatt készre főzzük. A paprikát, paradicsomot, zellert és petrezselymet kivesszük a levesből. Finom tésztával tálaljuk. Csodás, tökéletes húsleves-ízű finomságot tálalhatunk, amely semmiféle állati terméket nem tartalmaz!
Jó étvágyat kívánunk a leves-rajongóknak!
Triznyai József
GEFRO vezető értékesítő
www.bioeletmod.info

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése