2010. augusztus 10., kedd

Gefro egészséges ételek, gyorsan finomat! Olasz csirke Gefro módra


Olasz csirke Gefro módra
Kevés kalória, finom ízek, gyors és gazdaságos főzés!
Hozzávalók: egy egész csirke, Gefro paradicsomleves-por, 4-5 db paradicsom, 15 dkg gomba, 2 dl Gefro Omega-3 olaj, 10 dkg vöröshagyma, Gefro spagetti tészta (durum-tésztából készült!), 20 dkg trapista sajt, Gefro zöldfűszer, só, bors, babérlevél, kevés rozmaring.
A csirkét negyedekbe vágjuk, megmossuk, lecsepegtetjük. Sóval, Gefro zöldfűszerrel és borssal fűszerezzük, kevés ideig állni hagyjuk. Később jénai edénybe helyezzük, lefedjük, és 50 percre a sütőbe tesszük, vagy a Bielmeier infrakemencében 30 percig sütjük. Ez idő alatt a szeletekre, illetve cikkekre vágott gombát és paradicsomot rátesszük a finomra vágott, kb. 1 dl Omega-3 olajban dinsztelt hagymára, sóval, borssal, Gefro zöldfűszerrel, babérlevéllel és rozmaringgal ízesítjük (utóbbi kettővel óvatosan bánjunk, nagyon erős ízt ad). Jól átpároljuk, és felöntjük a Gefro paradicsomleves-por és tiszta víz keverékéből készült paradicsomlével (hideg vízzel kikeverünk 3-4 evőkanálnyi finom, adalékmentes paradicsomleves-port), és ezzel is átforraljuk. Kivesszük a csirkét a sütőből, és a finom ragut a tetejére öntjük, és fedő nélkül még 20 percig sütjük. A spagettit kifőzzük, leöblítjük, sóval és kb. 1 dl Omega-3 olajjal elkeverjük. Tálaláskor a spagettire halmozzuk a finom csirkedarabokat, és reszelt sajttal megszórjuk.

Jó étvágyat kívánok a finom és egészséges Gefro ételekhez!

Triznyai József
Gefro kereskedelmi képviselet
www.bioeletmod.info
Bio-Életmód Tanácsadó Iroda
1048 Budapest, Székpatak u. 12.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése