2010. február 18., csütörtök

GEFRO szendvicsek: könnyen, gyorsan, egészségesen!

Nincs időd egy teljes vacsora elkészítésére? Szeretnél egy különleges reggelit, uzsonnát összeütni? Vedd igénybe a finom GEFRO alapanyagokat, és máris kész a szendvics-tál! Hozzávalók: javasoljuk, hogy próbáld ki a finom, egészséges kenyereket is, amelyekből egyre több helyen, egyre többféle áll rendelkezésünkre. A sokmagos, házi pékségekből származó, tönköly, teljes kiőrlésű, kovásszal készült, barna és félbarna, finom gabonákkal dúsított kenyerek reneszánszát éljük. Használd ki egy sokszínű szendvicstál készítéséhez. Ha már döntöttél, milyen kenyeret használsz, a következő "kenőkéket" vedd elő:
- GEFRO vegetáriánus pástétomok, melyeket ízlés szerint dúsíthatsz keménytojással, zöldségdarabokkal, vajjal vagy pálmazsírral, kókusz zsírral
- friss idény-zöldségek (lehetőleg bio-gazdálkodásból származót válassz, mivel a primőr termékekben nagyon sok a vegyszer). Rendhagyó javaslat: zsenge cukkinivel is kínálhatod a szendvicseket, jól megmosva, hosszú szeletekre vágva, GEFRO zöldfűszerrel meghintve isteni csemege, és nagyon egészséges! Akik az uborkára érzékenyek, helyette is fogyaszthatják.
- a díszítéshez friss zöldek
Egyszerűen kend meg a kenyérszeleteket, helyezd el rajtuk a zöld leveleket, szórd meg dekoratívan zöldfűszerrel, díszítsd paradicsomal, uborkával, lila hagymával, paprikával.
Finom és sikeres lesz!

Várunk szeretettel és finom ízekkel a Bio-Életmód Tanácsadó Irodában!
Triznyai József
Gefro Vezető Képviselő
www.bioeletmod.info

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése