2009. augusztus 22., szombat

A GEFRO hagymakrémlevest forró víz hozzáadásával a kínáló termoszban elkészítjük, lefedjük és állni hagyjuk. Kis grillben vagy sütőben éppen egy kicsit megolvasztunk adagonként egy-egy szelet camembert sajtot, amelyet egy-egy tányér aljára helyezünk. Közben elkészítünk adagonként egy-egy szelet pirítóst (barna kenyérből, vagy magos kenyérből). A levest rászedjük az olvasztott camembert sajtra, és a pirítós kenyeret kínáljuk hozzá.
Mennyei finom!

Ha van egy kis plusz időd, akkor barna kenyérből készült kis cipóba is merítheted a hagymalevest. Kettévágod a cipót, kiszeded a belsejét - ebből finom levesbetét is készíthető -, a cipókat grillsütőben megpirítod, majd beleszeded a hagymalevest. Más dolgod nem lesz, mint begyűjteni a bókokat!

Jó étvágyat kívánok!

Triznyai József
GEFRO vezető képviselő
http://www.bioeletmod.info/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése