2009. augusztus 22., szombat

Liofilizálással szárítják azokat a zöldségeket, fűszereket, alapanyagokat, amelyek a finom és egészséges GEFRO ételek összetevőit alkotják. Az alapanyagokat ellenőrzött, bio-minősítésű farmon, hagyományos termeléssel állítják elő, Németországban, ahol immár 86 év óta folyik a termesztés és gyártás.


Mi a liofilizálás?
A liofilizálás a ma létező legkorszerűbb és legkíméletesebb szárítási eljárás. A liofilizálást 40 C fok alatt végzik, így minden értékes tápanyag megőrizhető az alapanyagokban. A liofilizálás lehetővé teszi, hogy a gombákból, zöldségekből, fűszernövényekből a víz a lehető legkisebb károsodást okozva távozzon. A liofilizált termékek jól eltarthatók, a rostanyagokat és a vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, tápanyagok nagy részét megőrzik. Vízzel érintkezve gyorsan megszívják magukat, és eredeti frisseségüket és finomságukat élvezhetjük egy finom zöldségleves vagy mártás, fűszer formájában.

Jó étvágyat kívánok!

Triznyai József
GEFRO vezető képviselő
http://www.bioeletmod.info/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése